Braille bijbel-gewone taal
Reviews | Review toevoegen

Braille bijbel, gewone Nederlandse taal. 33 ringmappen

Artikelnummer

11-619 

Verzendkosten

€ 6,95 

Levertijd

1-3 werkdagen

€ 41,14
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Braille Bijbel in gewone Nederlanse taal, 33 A-4 ringmapppen blauw
 


 

Deze nieuwe vertaling van de Bijbel is gemaakt door deskundige vertalers van het Nederlands Bijbelgenootschap. De Hebreeuwse en Griekse bronteksten zijn vertaald door een team van bijbelwetenschappers en neerlandici. De bijbelwetenschappers zijn gespecialiseerd in het Hebreeuws en de achtergrond van het Oude Testament of in het Grieks en de achtergrond van het Nieuwe Testament. De neerlandici zijn deskundig op het terrein van het Nederlands en van gewone taal in het bijzonder. De vertalers werkten steeds in tweetallen van een brontekstkenner en een neerlandicus. Het vertaalwerk van het ene tweetal werd beoordeeld door een ander tweetal. Zo hebben er aan ieder bijbelboek vier vertalers intensief gewerkt.

De Bijbel in Gewone taal is een vertaling in een taal die we allemaal dagelijks gebruiken. Het gaat om woorden die iedereen kent. De zinnen zijn niet te lang en lopen goed. De tekst is duidelijk opgebouwd. Je begrijpt wat de zinnen met elkaar te maken hebben en over wie of wat het gaat.

De gewone taal brengt de Bijbel dichtbij. Zo kan iedereen ervaren wat de Bijbel mensen van nu te zeggen heeft.

De Bijbel in Gewone Taal is voor iedereen die graag een duidelijke Bijbel leest. Voor sommige lezers is deze Bijbel precies de vertaling die ze graag gebruiken. Voor anderen is het een waardevolle aanvulling. De Bijbel in Gewone Taal is geschikt om kennis te maken met de bijbelse verhalen én om je te verdiepen in moeilijke teksten. Je kunt er zelf in lezen of samen met anderen, thuis, op school of in de kerk.


De Bijbel in Gewone Taal is een nieuwe vertaling van de Bijbel vanuit de grondteksten, gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) voor iedereen die behoefte heeft aan een duidelijke en toegankelijke Bijbel. Uitgave 2014. ​

Ook verkrijgbaar in gesproken vorm als CD (6x) en/of Webbox 


 

Review toevoegen

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review over het door u aangekochte artikel. 

Met vriendelijke groeten,

Ouderenthuiswinkel  Zus Mies
www.ouderenthuiswinkel.nl
info@ouderenthuiswinkel.nl 

Geen reviews gevonden.

Meer reviews